ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ : EVIO ALOE ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ : EVIO ALOE ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ
On: Hit: 467

Ο συνδυασμός βιολογικής αλόης με βιολογικό λεμόνι προσφέρει τα μέγιστα δυνατά οφέλη στον οργανισμό από τα δύο αυτά καταπληκτικά δώρα της φύσης

Το  λεμόνι  δεν έχει μόνο ένα αγαπημένο άρωμα, που είναι  συνώνυμο  της φρεσκάδας, αλλά είναι και ένα ισχυρότατο αντιοξειδωτικό χάρις στη βιταμίνη C  που περιέχει  σε μεγάλη  ποσότητα (και στην οποία οφείλει την ξινή γεύση του). Τόσο ισχυρό είναι το άρωμά του που είναι  ικανό να συνεφέρει ακόμη και  κάποιον που αισθάνεται αδυναμία, τάσεις λιποθυμίας ή ναυτία.

 Η βιταμίνη C, την οποία περιέχει σε υψηλά ποσοστά,  καταπολεμά τις ελεύθερες  ρίζες ,  που ευθύνονται για τη γήρανση και τις περισσότερες ασθένειες στο  ανθρώπινο σώμα, προσδίδοντάς του ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Η  γλουταθειόνη   ενισχύει  την παραγωγή κολλαγόνου. Η βιταμίνη C σε συνδυασμό με τα φλαβονοειδή που περιέχονται στο λεμόνι,  δρουν ενάντια σε μολύνσεις από ιούς όπως η γρίπη. Επίσης το λεμόνι έχει ισχυρότατες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Το χαμηλό του Ph εξισορροπεί το Ph του ανθρώπινου σώματος,  το καθαρίζει από τις τοξίνες και βοηθά τη λειτουργία του συκωτιού, διαλύοντας το ουρικό οξύ και άλλες τοξίνες του οργανισμού και υγροποιεί τη χολή.  Βελτιώνει την υγεία του πεπτικού συστήματος και του εντέρου  και αποτρέπει  τις πέτρες στα νεφρά, διαλύοντας τις εναποθέσεις ασβεστίου σ΄ αυτά. Ρυθμίζει τον μεταβολισμό και  οι  πολυφαινόλες  που υπάρχουν στην φλούδα του   βοηθούν στην απώλεια βάρους .

Επίσης στη φλούδα περιέχεται το συστατικό tangeretin, που έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε εγκεφαλικές δυσλειτουργίες .Ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου,  αφού είναι μια από τις κορυφαίες πηγές καλίου και  βοηθάει στην υγιή πίεση του αίματος και  την πνευματική διαύγεια.

Ανάμεσα στις 22 αντικαρκινικές χημικές ενώσεις που βρίσκονται στα λεμόνια, είναι  η λεμονίνη και η γλυκοσίδη: η πρώτη σταματά ή και καταπολεμά τη μεγέθυνση των καρκινικών όγκων στα ζώα και η δεύτερη σταματά τη διαίρεση των καρκινικών κυττάρων.

Την ίδια στιγμή η ΑΛΟΗ βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού, στην αποτοξίνωση του οργανισμού –καθαρίζοντας συκώτι και νεφρά-,  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ σύστημα από διάφορες ασθένειες  -όπως δυσκοιλιότητα,  έλκος, δυσπεψία, ελκώδη κολίτιδα- ενεργοποιεί όλους τους μεταβολισμούς του ανθρώπινου σώματος βοηθώντας και στην απώλεια βάρους, παρουσιάζει μια ισχυρή ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ ανάμεσα σε πολλά, πολλά ακόμη…

Ο συνδυασμός, λοιπόν, των δύο αυτών συστατικών, είναι λογικό να ενισχύει τη δράση τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Εκτός αυτού, η γεύση της  EVIO ALOE  μαζί με χυμό λεμονιού, αλλά και αιθέρια έλαια απευθείας από τη φλούδα του, είναι ασυναγώνιστη!                     

Comments

Leave your comment