ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝΣτις ακόλουθες περιπτώσεις προβλέπεται  η επιστροφή των προϊόντων τα οποία έχετε αγοράσει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας:  1. Αν μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας διαπιστώσετε βλάβη προϊόντος (π.χ. θραύση φιάλης).
  2. Αν μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας διαπιστώσετε εσφαλμένη αποστολή προϊόντος.Ο πελάτης  έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν την επιχείρηση.ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ για τις δύο αυτές περιπτώσεις : Α. Ενημερώστε μας άμεσα τηλεφωνικώς ή γράψτε μας στο evioaloe@gmail.com αναφέροντας τη φύση του προβλήματος και την πρόθεση σας (νέα αποστολή ή επιστροφή χρημάτων).

 Όσο νωρίτερα ενημερωθούμε τόσο πιο γρήγορα θα αποστείλουμε την νέα συσκευασία με τα προϊόντα της επιθυμίας σας.

Β. Καλέστε το πλησιέστερο κατάστημα Elta courier που βρίσκεται στην περιοχή σας να έρθει να παραλάβει την αρχική συσκευασία ή επισκεφτείτε το, για να την παραδώσετε εσείς.

Γ. Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας σας, καθώς και της νέας αποστολής, θα επιβαρύνουν την εταιρεία μας. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣΟ πελάτης  έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη - να υπαναχωρήσει - και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο καθώς και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής). Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον πελάτη.